Smederupgaard VVS Hornbæk logo

Smederupgaard VVS

Rytterstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Åbningstider

Man - Tors: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Ring til os

+45 26 17 10 86

Ring til os

+45 26 17 10 86

Almindeligt VVS arbejde

VVS-arbejde – alt til dit behov

Er der problemer med rør, afløb, varme, toilet eller køkken eller skal det moderniseres, så er vi klar til at hjælpe dig.

Smederupgaard VVS løser alle opgaver (og lidt mere til) inden for vvs-arbejde. Vi sørger for at optimere og få dine systemer til at spille, så du ikke skal bekymre dig. Læs mere om alle vores kompetenceområder her på siderne.

Akut hjælpen er nær:

Drypper vandhanen, er afløbet stoppet, har du ingen varme, eller vil toilettet ikke trække? Mulighederne er mange for akut opståede problemer, og så kan det være nødvendigt med hurtig hjælp.

Det ved vi, og derfor er vi klar til at løse alle former for vvs-opgaver og problemer, der skal tages hånd om her og nu.

Tit kan du undgå større udgifter til udskiftning eller akutløsninger, hvis du sørger for at vedligeholde dine installationer og anlæg. Det hjælper vi dig gerne med og tilbyder selvfølgelig også tilpassede serviceløsninger.

Vores erfaring kommer dig til gode:

Vi har mange års erfaring som vvs-firma på bagen og er rutinerede, hvilket gør en forskel, når du enten skal afhjælpe pludselig opståede situationer eller optimere på dine nuværende løsninger. Og så kan vi hjælpe med mere end du umiddelbart forestiller dig. For vi har en bred erfaring erhvervet over mange år, hvilket gør dialogen om de mulige løsninger lettere. Samtidig betyder det i sidste ende en besparelse for dig i kroner samt færre skader.

Din sparringspartner – også når det kommer til design

Vi løser ikke bare problemer og roder med rørene eller apparaterne. Hos Smederupgaard kan du få lækre løsninger og kompetent vejledning indenfor hele spektret af vvs-installationer. Vi har en bred viden, når det kommer til eksempelvis armaturer, energiløsninger eller lækkert design. For mulighederne er utallige og afhænger af dine ønsker og behov. Tag os med på råd, vi rådgiver omkring både for og bagdele i forhold til forskellige løsninger samt kommer med ideer til, hvilke alternativer du har.

Din bolig er særlig

Hver enkelt hus eller lejlighed er indrettet forskelligt, både i forhold til installationer, rørføring, samt etablering af varme, køkken og bad. Det stiller særlige krav, og vores vvs-arbejde er derfor ikke noget, vi kan udføre på rutinen. Vi kigger nøje på din boligs særlige karakteristika, når vi kommer med forslag til forbedringer eller optimeringer, hvis du eksempelvis vil have lavet om på din rørføring eller skal have renoveret allerede eksisterende installationer. Det samme gælder reparationer eller de tilfælde, hvor du vil have køkken og bad lækrere eller mere smart indrettet. Alt sammen skal være håndværksmæssigt i top samtidig med, at det skal tilpasses udtrykket i din bolig.

Kan du gøre det selv?

Der er en del ting, du kan gøre selv under forudsætning af, at du dels har hænderne skruet godt på til håndværk dels, at der er en afspærringsventil på dine rør. Og du må kun selv pille ved armaturer, køkken og håndvaske. Men det kan ende med at blive en dyr fornøjelse på grund af de mulige alvorlige konsekvenser, hvis ikke arbejdet bliver udført ordentligt. For der er en grund til, at størstedelen af alt vvs-arbejde er ulovligt at udføre selv.

Hos Smederupgaard VVS har vi fokus på kvalitetssikring. Vi lægger vægt på solidt håndværk, også når det drejer sig om opgaver, der ikke kræver autorisation, for vi er en autoriseret vvs-installatører.

Din garanti

Vi er din vvs-mand og selvfølgelig medlem af garantiordningen Tekniq, hvilket er en tryghed for dig som kunde. Det er din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.

En lang række tekniske installationer må kun udføres af autoriserede fagmænd eksempelvis gas, vand og afløbsinstallationer. Det skyldes, at det kan betyde alvorlig brandfare, hvis gas ikke er tilsluttet ordentligt ligesom rør, der er forkert tilsluttet kan forurene drikkevand, hvis det blandes med spildevand. Derfor er vi godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre arbejdet. Generelt kan man sige, at der har med rørsystemer, varmeanlæg og afløb kræver autorisation.

Vand og varme er kompliceret arbejde og en autoriseret installatør kan altid kendes på kvaliteten på grund af KS systemet, der betyder, at vi løbende bliver kontrolleret af en uvildig kontrolenhed.

Eksempler på vvs-arbejde:

 • Badeværelse og køkken –
  Reparation og etablering af nyt køkken og toilet, bad, afløb, badekar osv.
 • Varme og Ventilation –
  Montering af radiator, pillefyr eller stokerfyr, montering eller reparation af: varmtvandsbeholder, varmepumpe, centralvarme og fjernvarme.
 • Kloak og Afløb –
  Renovering eller konstruktion af kloak. Nyt afløb eller reparation af tidligere afløb. Rådgivning om kloak og afløb.
 • Energi –
  Optimering af energi, rådgivning og konstruktion af nye bedre energikilder i husstanden.
 • Rør og vand –
  Montering af blandingsbatteri, opsætning af rør, reparation af rør.

Vælg din fagmand

Vi er opdaterede med viden om de nyeste metoder og teknologier, der sikrer holdbare løsninger, som lever op til kravene i bygningsreglementet og lovgivningen. For så undgår du skader og fejl.

Vi monterer vaske og toiletter, vandmålere og gasapparater. Selvfølgelig bistår vi også når behovet er et helt nyt lækkert badeværelse med fliser der matcher resten af husets udtryk.

Vi er klar ved telefonen

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, det er gratis og uforpligtende. Vi giver gerne gode råd, ligesom vi selvfølgelig smutter forbi for at besigtige din ejendom med henblik på sammen at finde frem til den rigtige løsning. Vi kan godt lide personlig kontakt og holder af langvarige partnerskaber. Og selvfølgelig har vi konkurrencedygtige vvs-priser.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring til os 26 17 10 86

Se alle vores ydelser her

Kontakt os

Ring på 26 17 10 86 eller brug formularen herunder.

Ikoner af VVS ydelser

iNFORMATION

Smederupgaard VVS
Ryttersstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Tlf.: +45 26 17 10 86
E-mail: ck@smederupgaard.dk
CVR: 29838186

Salgs- og leveringsbetigelser (PDF)

Følg os

Åbningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Certifikater

Smederupgaard VVS er blandt andet leverandører til Helsingør og Gribskov kommune. Vi har den højeste kreditvurdering (AAA) og har været Gazelle flere år i træk, senest i 2019.