Smederupgaard VVS Hornbæk logo

Smederupgaard VVS

Rytterstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Ă…bningstider

Man - Tors: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Ring til os

+45 26 17 10 86

Ring til os

+45 26 17 10 86

Energivejledning

Spar penge og skån miljøet

Det lyder nærmest for godt til at være sandt ikke? Ikke desto mindre er det præcis dét vores certificerede energivejleder beskæftiger sig med hver eneste dag. Er du boligejer, kan der nemlig være rigtig mange penge at spare ved at skifte til grøn energi, og som sidegevinst er du med til at gøre noget godt for miljøet.

Dine fordele ved at tale med en energivejleder

Du fĂĄr:

  • En specialist i installationstekniske energirenoveringer
  • Vejledning om hvilke tiltag, der vil give dig den største energibesparelse
  • Vejledning om i hvilken rækkefølge du bør energioptimere
  • En helhedsvurdering af din bygning

Hvad er en energivejleder

Teknologisk Institut har et stærkt ønske om at energioptimere ikke bare nybyggeri men ogsĂĄ allerede etablerede bebyggelser i Danmark. Det er af samme ĂĄrsag at uddannelsen til energivejleder blev etableret. Uddannelsen fungerer som en overbygning til flere forskellige hĂĄndværkeruddannelser – heriblandt VVS-uddannelsen. Som certificeret energivejleder er man trænet i at tænke energioptimering pĂĄ den lange bane med udgangspunkt i at fĂĄ det optimale ud af hver enkelt eksisterende hus/bebyggelse.

Hvad kan jeg bruge en energivejleder til?

En energivejleder kan give dig overblik over, hvilke fordele det giver at skifte til eksempelvis pillefyr, sol– eller jordvarme.

Med en energivejleder som tovholder på din(e) optimeringsindsats(er) er du sikret overblik fra starten. Energivejlederen ser på dine ønsker og behov ovenfra og vurderer således, hvad der er muligt og optimalt for netop din bolig. Så sikrer du, at tingene bliver gjort rettidigt og ikke mindst i den rigtige rækkefølge. Bør du skifte oliefyret, før du får hulrumsisoleret? Forsvinder den irriterende træk, hvis du får installeret gulvvarme, eller kommer den et helt andet sted fra? Tingene hænger ofte sammen og påvirker hinanden, og en ad hoc tilgang til energioptimering er sjældent en god idé. Du sparer dig selv for mange kvaler på den lange bane ved at få en kvalificeret fagperson til at give sit besyv med, inden du kaster dig hovedkulds ud i projektet.

Hos Smederupgaard er dit hus i trygge hænder.

Ring i dag, og fĂĄ en energivejleder til at se pĂĄ din bolig.

Ring til os 26 17 10 86

Se alle vores ydelser her

Kontakt os

Ring på 26 17 10 86 eller brug formularen herunder.

Ikoner af VVS ydelser

iNFORMATION

Smederupgaard VVS
Ryttersstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Tlf.: +45 26 17 10 86
E-mail: ck@smederupgaard.dk
CVR: 29838186

Salgs- og leveringsbetigelser (PDF)

Følg os

Ă…bningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Certifikater

Smederupgaard VVS er blandt andet leverandører til Helsingør og Gribskov kommune. Vi har den højeste kreditvurdering (AAA) og har været Gazelle flere år i træk, senest i 2019.