Smederupgaard VVS Hornbæk logo

Smederupgaard VVS

Rytterstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Ă…bningstider

Man - Tors: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Ring til os

+45 26 17 10 86

Ring til os

+45 26 17 10 86

Service og installation af pillefyr

Få store besparelser med et pillefyr 

Hos Smederupgaard VVS har vi mange ĂĄrs erfaring med at installere og servicere pillefyr for vores kunder. Montering af et pillefyr, som alternativ til traditionelle opvarmningsløsninger, kan være en rigtig god investering pĂĄ den lange bane – bĂĄde for dig og for miljøet!

Overvejer du at skifte, eller trænger dit gamle fyr til et serviceeftersyn? Så er du kommet til de helt rigtige.

Vi hjælper med både sparring og rådgivning om hvilken varmeløsning, der er den bedste for dig. Vi leverer og monterer pillefyr i Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud til dig.

Vi tager udgangspunkt i dine behov

De senere ĂĄr har vi oplevet en stigende interesse hos vores kunder for miljørigtige opvarmningsløsninger. Det er vi glade for! Vi har nemlig efterhĂĄnden høstet en del erfaring pĂĄ omrĂĄdet og vi brænder for at gøre Nordsjælland lidt grønnere – og meget smartere, nĂĄr det kommer til varmeløsninger i private hjem. Der er nemlig rigtig mange fordele at hente ved at tænke bæredygtigt og grønt – for miljøet selvfølgelig, men faktisk ogsĂĄ for din økonomi.
Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du går med tanker om at skifte din energiløsning. 
Det er vores mĂĄl, at du fĂĄr den absolut bedste løsning for netop dig og dit hus – nu og i fremtiden. Derfor bruger vi altid tid pĂĄ at sætte os ind i dine behov, sĂĄ vi bliver i stand til at rĂĄdgive dig bedst muligt. Det er din tryghed for den bedste løsning.

Hvordan virker et pillefyr

Med et pillefyr sker opvarmningen af dit hus og dit varme brugsvand på samme måde som med et olie eller gasfyr blot ved hjælp af afbrænding af træpiller i stedet for olie eller gas. Du vil derfor ikke opleve nogen kvalitativ forskel ved skiftet. Træpillerne er lavet af kompakte, sammenpressede piller af træspåner og savsmuld, som forurener langt mindre ved afbrænding end olie og gas. Det er en oplagt løsning for både miljøet og for din økonomi.
Med et pillefyr sparer du nemlig op mod 60 % pĂĄ varmeregningen sammenlignet med et olie- eller gasfyr. I sammenligning med elvarme kan besparelsen snige sig helt op pĂĄ 70%.

Vi ser typisk, at vores kunders investering tjener sig selv ind i løbet af to til fire ĂĄr – alt afhængig af, hvilken type træpillefyr de vælger, og om de bruger og vedligeholder det pĂĄ behørig vis. Alt dette stĂĄr vi selvfølgelig klar til at rĂĄdgive dig om.

Hvorfor skal du overveje et træpillefyr?

  • Spar penge: Det er en billig mĂĄde at opvarme huset pĂĄ, og du betaler ikke CO2-afgift for brændslet
  • SkĂĄn miljøet: Et pillefyr forbrænder næsten hele træpillen, sĂĄ det forurener meget lidt. Gasserne, som udvikler sig, bliver nemlig brændt af
  • Stor varmekomfort: Vælger du et fuldautomatisk, nyt pillefyr, opnĂĄr du helt samme varmekomfort som med et olie- eller gasfyr

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt et pillefyr er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at ringe og få en helt uforpligtende snak med os hos Smederupgaard.

Ring til os 26 17 10 86

Se alle vores ydelser her

Kontakt os

Ring på 26 17 10 86 eller brug formularen herunder.

Ikoner af VVS ydelser

iNFORMATION

Smederupgaard VVS
Ryttersstræde 5, Saunte
3100 Hornbæk

Tlf.: +45 26 17 10 86
E-mail: ck@smederupgaard.dk
CVR: 29838186

Salgs- og leveringsbetigelser (PDF)

Følg os

Ă…bningstider

Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Certifikater

Smederupgaard VVS er blandt andet leverandører til Helsingør og Gribskov kommune. Vi har den højeste kreditvurdering (AAA) og har været Gazelle flere år i træk, senest i 2019.